Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با دومین روز از برگزاری بیست‌وچهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان در بخش آوایی، فاطمه سعیدی دانشجوی رشته مامایی از دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفت‌و‌گو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: یکی از شرکت‌کنندگان رشته قرائت تحقیق، در این دور از جشنواره هستم.
وی با بیان اینکه برای نخست ترین موفق به حضور در مسابقات قرآن وزارت بهداشت شده است گفت: تا کنون در بسیاری از مسابقات قرآن ارگان‌های مختلف حائر رتبه‌های برتر کشوری و استانی شده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سعیدی با بیان اینکه عمو و پدرش مشوقان اصلی در این مسیر برای او بوده اند گفت: عموی من یکی از مدرسین قرآن شهرستان سیرجان، و پدرم مداح و برادرم قاری است لذا دوره‌های آموزشی قرآن را با هدایت و نظارت‌های این عزیران طی نمودم.
این دانشجوی قرآنی با اشاره به اینکه از سال سوم دبستان در مسیر قرآن قرار گرفته است ابراز کرد: در آن دوران قرآن را نسبت به سایر دوستان بهتر تلاوت می‌کردم و همین موضوع جرقه‌های نخست برای انس هرچه بیشتر به قرآن را در ذهن من فراهم آورد.
وی داد: پس از گذشت زمان و با ورود به مقطع راهنمایی، قرائت قرآن را به صورت حرفه‌ای تر و با تسلط و آموزش تجوید، صوت و لحن دنبال نمودم تا به سطوح بالاتر قرائت دست یافتم.
سعیدی با بیان اینکه با ارتقا سطح قرائت در خود برای نخستین بار در مقطع سوم راهنمایی در مسابقات کشوری آموزش و پرورش شرکت داشته است ابراز کرد: در آن مسابقات حائز رتبه دوم و در مقطع دبیرستان نیز دو مرتبه موفق به کسب رتبه نخست کشوری مسابقات قرآن دانش آموزی شده است.
این دانشجوی کرمانی اظهار کرد: سال گذشته در مسابقات دانشجویی شرکت کرده و در مرحله دوم موفق به صعود در رشته قرائت نشدم امسال نیز برای نخستین بار موفق به حضور در مسابقات قرآن وزارت بهداشت شده ام.
وی انتقادی به قرعه کشی مسابقات در بخش تلاوت داشت و عنوان کرد: متاسفانه برخی آیات انتخاب شده در قرعه کشی ساده و روان و همراه با وقف بوده اما برخی آیات ممتد و بون هیچ گونه وقفی انتخاب شده بود.
سعیدی با اشاره به اینکه سبک قرائت وی در ابتدا به تقلید از استاد «منشاوی» بوده است ابراز کرد: در مقاطع ابتدایی و راهنمایی قرآن را به سبک استاد مصطفی منشاوی قرائت می‌کردم اما بعد‌ها این سبک را به تقلید از استاد «شهاد» تغییر دادم.
این قاری جوان اشاره ای به کمبود‌های حوزه قرآن در کشور داشت و گفت: متأسفانه تبلیغات در حوزه قرآن بسیار ضعیف است، از سویی استان‌ها و به مراتب شهرستان از داشتن امکانات و اساتید مجرب و متخصص قرآنی در حوزه‌های مختلف همچون صوت و لحن محروم هستند.
وی ادامه داد: گاهی اوقات سختگ‌گیری‌های نابه‌جا توسط اساتید و یا حتی والدین، فرد را بر آن می‌دارد تا دست از آموزش قرآن برداشته و به یادگیری موسیقی و تئاتر و ... بپردازد به نوعی این سخت‌گیری‌های بیجا موجب دلزدگی در قرآنیان می‌شود.
سعیدی اشاره ای به وضعیت قرآنی استان خود داشت و گفت: استان کرمان خوشبختانه دارای اساتید و مدرسان قرآنی بسیاری با سطوح عالی است اما متاسفانه در سطح شهرستان تعداد استانید مجرب قرآنی آن هم در بخش خواهران بسیار کم و انگشت شمار است.
وی پیشنهادی نیز برای بهبود وضعیت قرآن در استان‌های کشور داشت و عنوان کرد: طرحی در سطح کشور اجرا شود که در آن از اساتید مطرح و بین‌المللی دعوت به عمل آمده و حداقل در طول سال دو بار در استان‌ها به برگزاری کارگاه‌های آموزش قرآن بپردازند.
این فعال قرآنی با اشاره به اینکه معتقد به انرژی مثبت است افزود: تمام آیات قرآن و به طور ویژه سوره «فتح» برایم سرشار از انرژی مثبت و برکات و نتایج خوب بوده است.

 

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان دانشگاه علوم پزشکی مسابقات قرآن بخش آوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۹۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کارگاه تخصصی کتابت قرآن کریم در مراغه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی در دومین کارگاه تخصصی کتابت قرآن کریم ۶۰ نفر از کاتبان و اساتید خوشنویسی استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و اردبیل حضور داشتند.

شرکت کنندگان در زمینه خطوط نسخ و ثلث به صورت تخصصی آموزش دیدند.

هدف از برگزاری کارگاه کتابت قرآن کریم در مراغه پرورش کاتبان وحی و افزایش غنای هنری هنرمندان استان‌های شمال غرب کشور در زمینه کتابت قرآن است.

در این کارگاه آموزشی یک روزه ۳ نفر از اساتید بین المللی مرکز کتابت قرآن کریم کشور حضور داشتند.

این کارگاه به مناسبت روز فرهنگی مراغه برگزار شد.

دیگر خبرها

  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • برپایی کارگاه تخصصی کتابت قرآن کریم در مراغه
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • روایت سردار رادان از ویدئوی جنجالی زن بی‌حجاب قـاریِ قرآن: کار دشمنه | فیلم
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)